Managementul Canalului de Vânzări –cele mai bune practici online de a ajunge la clienții vizați

În data de 19 Iulie 2023, a avut loc la ROMCOM BUSINESS CENTER din Oradea Cursul Marketing cu tema: Managementul Canalului de Vânzări –cele mai bune practici online de a ajunge la clienții vizați,desfășurat de către Asociația de Microfinanțare din România (https://www.microfin.ro) în cadrul programului Social Inclusive Finance Technical Assistance (SIFTA), în parteneriat cu Microfinance Centre (https://www.mfc.org.pl).

Încă de la începutul cursului, expertul Robert Nicolae Feraru, Managing Partner & Social Media Expert (Kooperativa 2.0, https://www.kooperativa.ro) a reușit să creeze o atmosferă inedită printr-o manieră de prezentare relaxată și total pliată pe așteptările audienței. Abordarea sa didactică a fost captivantă și interactivă, iar capacitatea sa de a comunica cu pasiune și entuziasm despre subiectele legate de marketing a fost cu adevărat remarcabilă. Au fost abordate subiecte actuale din domeniul marketingului digital, acoperind o gamă variată de aspecte care au culminat cu exemple de bune practici în domeniu, analize țintite ale unor site-uri web ale organizațiilor reprezentate la curs și o sesiune de întrebări și răspunsuri.

În concluzie, participarea la cursul de marketing a fost o experiență extrem de plăcută și benefică ce a facilitat învățarea de lucruri noi, consolidarea cunoștințelor în acest domeniu și a inspirat dorința de a explora mai mult printr-o apreciere mai profundă a modului în care marketingul influențează afacerile, instituțiile de microfinanțare și societatea în ansamblu.

OMCOM BUSINESS CENTER