Evenimente viitoare

Salvați datele pentru evenimentul virtual MFC – Social Finance Vibe 2023: Empowering the Future,  21-22 noiembrie 2023

În acest an, evenimentul anual de învățare virtuală al MFC #SFV2023 intitulat „Empowering the Future” va avea loc în perioada 20-21 noiembrie. Vom vorbi despre cele mai recente evoluții în finanțarea socială care ajunge la grupurile vulnerabile, despre tendințele în tranziția digitală și ecologică și multe alte subiecte interesante.
Contribuiți la agenda din acest an prezentând evoluțiile recente și cele mai bune practici ale organizației dvs. printr-un „Discuți cu liderii” și/sau trimițând sugestiile dvs. pentru subiectele sesiunii către Justyna Pytkowska, Manager de cercetare MFC la justyna[@]mfc.org.pl.
Încurajăm membrii MFC să folosească acest eveniment pentru a prezenta succesul și învățările organizației dvs. în timpul #SFV2023!

Consultanta si instruire pentru Consolidare capacității în cadrul programului SIFTA

Suntem bucuroși să anunțăm că MFC împreună cu partenerii săi din consorțiu – Frankfurt Business School și EMN continuă să furnizeze serviciile Programului SIFTA atât pentru Institutiile de microfinanțare (IMF), cât și pentru furnizorii de finanțare a întreprinderilor sociale.

Programul SIFTA oferă servicii de consolidare a capacităților furnizorilor de microfinanțare și finanțare a întreprinderilor sociale sub formă de instruire personalizată, ateliere de lucru, schimburi între experienta și vizite de studiu. Institutiile de microfinantare și furnizorii de finanțare pentru întreprinderi sociale pot aplica pentru servicii gratuite personalizate SIFTA, trimițând cererea la sifta[@]eib.org.
Seminariile web SIFTA organizate de MFC au atras 639 de participanți care au participat la 9 webinarii și 2 workshop-uri organizate in trimestrul 2 al 2023.
SIFTA continuă să accepte cereri de la membrii din UE pentru a primi 15 zile de formare gratuită, pentru a participa la o vizită de studiu sau o vizită de schimb de experienta. IMF și furnizorii de finanțare pentru întreprinderile sociale sunt invitați să aplice. Vă rugăm să vă împărtășiți interesul la sifta[@]eib.org. Mai multe informații și detalii despre program sunt disponibile pe site-ul web dedicat BEI.
MFC colectează, de asemenea, ideile dvs. pentru webinarii online care sunt susținute de SIFTA și deschise tuturor membrilor MFC. Dacă doriți să organizați un webinar, un atelier de lucru sau o vizită de schimb de experienta în cooperare cu noi, sau aveți în vedere un subiect fierbinte pe care credeți că ar trebui să îl programăm în agenda webinarilor, vă rugăm să contactați: Joanna la joanna[@]mfc.org .pl