Buletin Informativ al Asociației de Microfinanțare 1/Martie 2023

Dragi prieteni și parteneri, Sperăm că vă bucurați de inceputul timid de primavara și de toată frumusețea care vine odată cu ea!.
Sunteți pregătiti pentru cele mai recente știri despre microfinanțare livrate direct în căsuța Dvs. de E-mail de Asociația de Microfinanțare (AMF) ?
Citiți mai departe! pentru a găsi știri legate de evenimentele sectorului de microfinantare din Romania si din Europa precum si informatii despre proiectele si evenimentele organizare de cele doua asociatii paneuropene de microfinantare MFC (Microfinance Centre) si European Microfinance Network (EMN) și programele de microfinantare ale Uniunii Europene.
Cu salutări, Echipa AMF

 

NOUTĂȚI ALE SECTORULUI DE MICROFINANȚARE DIN ROMÂNIA

 

NOI MEMBRII ai ASOCIAȚIEI DE MICROFINANȚARE

 
La sedinta Consiliului Director al Asociatiei de microfinantare din Februarie 2023, au fost aprobate doua cereri de adeziune ale Tarfin IFN SA si Mikrokapital IFN SA, astfel numarul membrilor AMF este in present de 16 Organizatii de microfinantare ( 15 Institutii de Microfinantare inregistrare ca IFN si Asociatia CAR Regiune Vest).
Noilor membrii le uram Bine ati Venit!
 
TARFIN IFN SA
Compania Tarfin a fost fondata in 2017, in Turcia, ca raspuns la nevoile fermierilor mici si mijlocii de a putea achizitiona inputuri agricole, utilaje si materiale necesare cu plata la recolta. Incepand cu 2021, compania Tarfin este prezenta si în Romania iar misiunea sa este sa dezvolte parteneriate cu distribuitorii din Romania astfel incat fermierii mici si mijlocii sa poata achizitiona ingrasaminte, seminte, produse pentru protectia plantelor, utilaje si echipamente agricole,materiale necesare pentru constructie de sere, solarii si irigatii cu plata la recolta intr-un mod corect, avantajos, fara garantii si fara costuri ascunseCu modelul de evaluare a riscului agricol bazat pe invătarea automata si reteaua larga de puncte de vanzare, Tarfin le permite fermierilor sa-si atinga toate nevoile agricole rapid și ușorTarfin IFN a fost inscris in Registrul General al BNR in iulie 2022.
 
Informatii detaliate despre noul membru al AMF:
 
 
MIKRO KAPITAL IFN S.A.,

instituţie financiară nebancară, de microfinanţare, cu 100% capital străin, cu sediul in Iasi, ce face parte din grupul multinational de companii „Mikro Kapital”, care are ca obiect de activitate finantarea intreprinderilor mici și mijlocii (IMM), incluzând aici si afacerile agricole de pe teritoriul României.

 
Misiunea Mikro Kapital IFN SA România – Misiunea noastră constă în susținerea activității antreprenoriale în zonele României cu acces limitat la informații, să înțelegem nevoile clienților noștri și să îi ajutăm prin consultanță și finanțare corectă în vederea atingerii potențialului maxim.
Compania ofera atat credite pentru afaceri, cat si credite pentru agricultura, sustinand activitatea antreprenoriala in zonele României cu acces limitat la informatii si facilitand astfel accesul larg al tuturor la serviciile financiare oferite, prin solutii personalizate, prompte si favorabile.
 
Informatii detaliate despre noul membru al AMF:
 
INTERVIU : MICROFINANTAREA PENTRU ANTREPRENORI
Interviul realizat de Marius Bizau la postul de televiziune CANAL 33 cu Stefan Buciuc, presedintele Asociatiei de Microfinantare.
Urmariti interviul integral accesand urmatorul link: