INVITAȚIE
Dragi colegi,
În numele Asociatiei de Microfinatare (AMF), suntem încântați să vă invităm la Workshop-ul:
Utilizarea Inteligentei Artificiale, provocari pentru sectorul de microfinantare din Romania Workshopul va avea loc în data de 21 martie 2025 intre orele 11:30 – 14:00, in continuarea Adunarii generale a Asociatiei de Microfinatare si va fi organizat in format hibrid: Onsite/Online: Onsite: sala nr.3 locatia BT- STUP, Calea Șerban Vodă nr. 206-218 si Online : prin videoconferinţã – Pe platforma ZOOM, link-ul de acces la videoconferinţã:
La workshop se vor prezenta si dezbate legislatie nationala si europeana privind utilizarea IA, elemente de bază ale inteligenței artificiale și a impactului său semnificativ asupra afacerilor și societății. De la conceptele de bază ale AI și cele mai recente tehnologii generative, până la analiza beneficiilor, riscurilor și dilemelor etice, workshop-ul oferă o imagine clară despre modul în care AI poate transforma diverse industrii.
Vă așteptăm cu drag!
Asociatia de Microfinatare
Agenda Evenimentului:
11:30 – 13:00 Modul 1. Utilizarea Inteligentei Artificiale, provocari pentru sectorul de microfinantare din Romania, Lector: Tudor Galos Tudor este consultant senior pentru protecția datelor și inteligență artificială la Tudor Galos Consulting, o companie de consultanță boutique, renumită pentru abordarea sa avansată, centrată pe om, a inovației și transformării digitale. Cu peste 20 de ani de experiență în consultanță în vânzări, marketing și management, Tudor aduce o experiență bogată în protecția datelor, guvernare AI și strategie bazată pe date. El este specializat în a ajuta organizațiile să navigheze în peisajul complex al protecției datelor, asigurând conformitatea cu reglementările globale de confidențialitate, deblocând totodată întregul potențial al tehnologiilor AI.
Tudor este un consultant de încredere pentru peste 200 de companii la nivel global, ghidându-le prin deciziile critice care le modelează viitorul digital. Sprijinul său strategic se referă la implementarea cadrelor solide de guvernanță AI, permițând companiilor să atenueze riscurile, să îmbunătățească procesul decizional etic și să conducă cu încredere inovarea AI. Concentrându-se pe guvernanța datelor și practicile de protecție a datelor, Tudor se asigură că organizațiile pot valorifica puterea transformării digitale în timp ce construiesc încredere cu clienții, partenerii și autoritățile de reglementare. Perspectivele sale ajută companiile să își asigure viitorul operațiunilor într-o lume din ce în ce mai reglementată și bazată pe tehnologie, poziționându-le pentru succes pe termen lung în era AI și transformării digitale.
Q&A session
13:00- 14:00 Modul 2. Legislatie Europeana in domeniul utilizarii Inteligentei Artificiale si Studiu de caz : Qredits–Olanda Surse documentere: EIF Research and Market analysis Working Paper 2023/88Fairness in algorithmic decision systems: a microfinance perspective authors: Franziska Koefer, Ivo Lemken and Jan Paul
Q&A session
Evaluarea Evenimentului