Ws SIFTA 19 Iulie, Oradea

Curs de Marketing: Managementul Canalului de Vânzări - Cele mai bune practici online de a ajunge la clienții vizați

Dragi colegi,

În numele programului Social Inclusive Finance Technical Assistance (SIFTA) si al Asociației de Microfinanțare, suntem încântați să vă invităm la Cursul de Marketing cu tema: Managementul Canalului de Vânzări cele mai bune practici online de a ajunge la clienții vizați, curs realizat în parteneriat cu Microfinance Centre. Cursul va fi organizat în data de 19 iulie de la ora 9:00, in format mixt (hybrid):

față-n fața, la Centrul afaceri ROMCOM din Str. Gheorghe Doja nr. 49/A, Oradea și

Online, pe platforma ZOOM; link de conectare :

https://us02web.zoom.us/meeting/register/tZApceCrqTspHtRkeDwp3EGPtOeG-qcPPL5g

Cursul va acoperi subiecte de interes pentru Instituțiile de Microfinanțare, referitoare la realizarea și implementarea strategiei de social media, cum se măsoară eficiența implementarii strategiei, analize și studii de caz. De asemenea, va facilita schimbul de informații și experiențe în managementul canalului online de vanzari între participantii la curs împreună cu lectorul Robert Nicolae Feraru, expert in social media.

Vă rugăm să vă înregistrați înainte de 19 Iulie la E-mail : secretariat@microfin.ro sau la https://us02web.zoom.us/meeting/register/tZApceCrqTspHtRkeDwp3EGPtOeG-qcPPL5g

 

Vă așteptăm cu drag!

Asociația de Microfinanțare

Ștefan Buciuc

Președinte